Ponedjeljak, 25. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Psihološki test: Odaberite mačku i saznajte nešto o sebi

Preuzmite sliku

Popularno

Ovim psihološkim testom otkrit ćete detalje koji čine karakter svakog pojedinca.

Odaberite mačku i saznajte nešto novo o sebi!

 • Mačka broj 1

  Vi ste nesebična, iskrena, romantična osoba. Pomalo ste zatvoreni u sebe. Stvari znate i razumete bolje od bilo koga drugog i imate jaku averziju prema ljudskoj površnosti. Ljubav i prijateljstvo za vas imaju veliku vrednost. Među vašim adutima ističu se veliko strpljenje i izrazit kvalitet posmatranja.

  Mačka broj 2

  Vi ste energična, snalažljiva osoba, s velikom snagom volje. Imate sve osobine lidera. Volite slobodu i zbog toga živite bez ograničenja i obaveza. Drugi vas smatraju hrabrom, avanturistički nastrojenom osobom, doživljavaju vas kao nekoga ko će se uvijek usuditi da pokuša i ko uživa u avanturi.

  Mačka broj 3

  Ako ste odabrali ovu mačku, otkrivate da ste intuitivna, racionalna, pažljiva, inteligentna osoba. Dakle, na svojoj strani imate izvrsne logičke veštine koje podstiču vaše brzo učenje kad ste u prisustvu novih stvari. Volite zadatke u kojima može da igrate aktivnu i dinamičnu ulogu, plus što volite da preuzimate inicijativu i upoznajete nove ljude.

  Mačka broj 4

  Ovaj izbor identifikuje vašu instinktivnu, ali i idealističku ličnost, koja ima izrazito osetljivu, ali i strastvenu stranu. Pozitivna ste osoba koja živi život slušajući svoje osjećaje. Uvijek ste spremni da primite naklonost na osnovu svojih osjećaja. Odličan ste prijatelj, a voljeni vam se često obraćaju za podršku i savjet.

  Mačka broj 5

  Vi ste praktičan i konkretan tip zato ne vjerujete u sudbinu, mislite da ono što vam se događa u životu zavisi samo od vas. Zbog toga ulažete puno truda i naporno radite kako biste postigli svoje ciljeve. Istovremeno ste uvijek u stalnoj potrazi za savršenstvom, koje pokušavate da postignete po svaku cijenu.

  Mačka broj 6

  Ovaj izbor kaže da ste odlučni, harizmatični, slobodni i spontani. Vaš svakodnevni cilj je da živite punim plućima kako biste ga svakodnevno poboljšavali. Zapravo se sa svima na prvoj liniji borbe odlučno i motivisano suočavate. Ne prihvatate nametanja i naredbe drugih, jer imate slobodan duh koji uvijek pokušava da potvrdi svoju nezavisnost. (atma.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,