Srijeda, 28. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zvijezda serije ‘Zakon braće’ ne skida ruke sa 17 godina mlađe djevojke

Preuzmite sliku

Zvijezda legendarne serije ‘Zakon braće’, Dominic Purcell (50), itekako je uživao na pješčanoj plaži u Huntingtonu. Kamere su ga ‘ulovile’ dok je izmjenjivao strasti s atraktivnom glumicom AnnaLynneom McCord (33).

Dominic je 17 godinu mlađu partnericu jedva ispuštao iz ruku, a u jednom trenutku joj je dirao i stražnjicu bez imalo ustručavanja.

Ona je u ljubičastom badiću pokazala vitku liniju, a na plažu je došla bez šminke na lice. Dominic je pak istaknuo brojne tetovaže na tijelu. Inače, njih dvoje su prvi put bili u vezi 2011., a prekinuli su 2014. Zatim su se pomirili dvije godine kasnije.

  • – Jako sam sretna, vratila sam svog najboljeg prijatelja tako da je sve super. Jedna od stvari koja je kod njega najseksepilnija je to što je nevjerovatno inteligentan, načitan i velik je mislilac – izjavila je ranije McCord.

  • No par je ponovno prekinuo početkom 2018., nakon čega su ostali u dobrim odnosima.

    – Viđamo se s vremena na vrijeme. Prijatelji smo, nismo više zajedno, ali smo vrlo bliski – rekla je glumica tada, no čini se kako su njih dvoje sve, samo ne prijatelji. (24sata.hr)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje