Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zvijezda “Igre prijestolja” snimljen kako pijan tetura po baru, a onda su ga izbacili iz lokala

Preuzmite sliku

Glumac se navodno sam prijavio na terapiju zbog problema s alkoholom, a američki portal TMZ sad je objavio video iz bara u kojem je Kit očigledno pijan

Kit Harington (32), završio je na rehabilitaciji nakon što je emitovana posljednja epizoda HBO-ova hit-serijala u kojemu je glumio Jona Snowa, priopćio je njegov glasnogovornik. Glumac se navodno sam prijavio na terapiju zbog problema s alkoholom, a američki portal TMZ sad je objavio video iz bara u kojem je Kit očigledno pijan.

U snimci se vidi kako glumac tetura i pokušava se priključiti igri biljara pa su ga na kraju zaštitari morali izvesti iz lokala.

– Kit je odlučio iskoristiti stanku u svom radnom rasporedu kao priliku da se na neko vrijeme povuče i poradi na rješavanju nekih ličnih problema, piše u priopćenju glumčevog glasnogovornika.

Boravak u centru za rehabilitaciju Privé-Swiss Wellness, u kojem se Kit sada nalazi, stoji više od 120.000 dolara mjesečno. Za to bogatstvo korisnike se uči kako se nositi sa stresom i negativnim emocijama, piše Daily Mail. Neslužbeno, u njihovom programu je i pomoć u odvikavanju od alkohola.

  • U intervjuu za Variety u martu ove godine, Harington je izjavio kako je u početku teško izlazio na kraj sa slavom i “zastrašujućom” pažnjom koju mu je donio serijal. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje