Nedjelja, 5. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Zlatan Ibrahimović uskoro na filmskom platnu: U ‘Asterixu i Obelixu‘ glumit će Antivirusa, objavio je plakat sa svojim likom

Preuzmite sliku

U prva dva nastavka franšize o avanturama Asterixa i Obelixa glavne su junake utjelovili glumci Christian Clavier i Gerard Depardieu

Najveći švedski napadač Zlatan Ibrahimović uskoro će se pojaviti na velikom platnu. Svoj filmski debi, koji je ponosno najavio i na svom Twitter profilu, ostvarit će u akcijskoj komediji “Asterix i Obelix: Srednje kraljevstvo”.

U prva dva nastavka franšize o avanturama Asterixa i Obelixa glavne su junake utjelovili glumci Christian Clavier i Gerard Depardieu, u trećem je filmu u Asterixove cipele uskočio Clovis Cornillac, a u četvrtome Edouard Baer, dok nadolazeći peti nastavak donosi sasvim nova lica predvođena redateljem Guillaumeom Canetom.

Ibrahimović će tako zaigrati uz poznate francuske glumce Guillaumea Caneta (Asterix), Gillesa Lellouchea (Obelix), Vincent Cassela (Cezar) i Marion Cotillard (Kleopatra) te će interpretirati lik imena Antivirus, a na Twitteru je stavio i kako će izgledati plakat s njegovim filmom.

Kada kineska princeza zatraži pomoć od poznatih Gala, nove će pustolovine nerazdvojne kompanjone poslati na veliko putovanje u daleku Kinu. A što Kina sprema za neponovljivi dvojac, saznat ćemo početkom februara kada film dolazi u naša kina.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje