Petak, 27. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

“Zgodnog robijaša” na slobodi čeka bogatstvo!

J. Meeks. donedavno je bio potpuno nepoznat, ali otkako se fotografija ovog bivšeg člana bande pojavila na Facebooku, pretvorio se u pravu internet zvijezdu.

Mnogi su odmah zaključili da slavu treba da potraži u svihetu mode, a to je nedavno počelo da se ostvaruje.

Naime, TMZ je nedavno objavio vijest da je Meeks potpisao za agenciju Blaze Models, a njegov novi agent je Gina Rodrigez, bivša porno zvijezda koja je u karijeri zastupala velika imena.

Iz agencije poručuju da bi seksi zatvorenik nakon izlaska iz zatvora mogao zarađivati između 15 do 30 hiljada dolara mjesečno.

Naravno, o zaradi može da razmišlja tek kad izađe iz zatvora, a to bi u njegovu slučaju moglo potrajati jer je kaucija iz još nepoznatog razloga određena na 1,1 milion dolara.

– Nisam sigurna zašto je iznos tako visok, ali pokušavamo da saznamo. Želimo da mu osiguramo neke unosnije ugovore kako bi se njegov život promjenio nakon što izađe iz zatvora – objašnjava Rodrigezova za Fox 411 i dodaje da razmišljaju i o reality show-u koji bi se bavio njegovim životom.

U isto vrijeme, njegov advokat zatražio je da se njegovom klijentu za predstojeća pojavljivanja pred sudom skroji odijelo u skladu s njegovim novonastalim statusom. (24sata.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,