Subota, 4. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Žene fudbalera napravile skandaloznu zabavu u Kataru: Polugole, mokre i pijane

Preuzmite sliku

Pod parolom “pitaće te starost gdje ti je bila mladost” djevojke, žene i sestre velških fudbalskih rerezentativaca iskoristile su boravak u Kataru, dok su im još tu bili muževi i momci, ali i braća, da se vrhunski provedu, da se opuste kako i dolikuje njihovim godinama i statusu.

Kako je to bilo ne znamo u detalje, ali možemo samo naslututi sada kada se pojavio video sa žurke, vjerovatno jedne od mnogih u Dohi, sa Velšankama u glavnoj ulozi.

Njih 19 su se lijepo organizovale, okupile i okupale u alkoholu i bazenu, adekvatno i obučene, odnosno svučene za ovu priliku u kojoj je u zabavu uključeno skakanje u bazen.

Na snimku koji se pojavio, na primjer, vidi se kako jedna od njih zove druge dvije koje se grle, pokušava da im kaže kako će napraviti salto, što i čini u narednom trenutku, ali sve kreće naopako pošto je izgubila ravnotežu i pala pred kamerom četvrte koja je ovjekovečila ovaj trenutak čiste zabave i provoda.

Inače, djevojka koja pada je sestra Harry Wilsona, Eny Wilson, koja je, očito pijana, pokušavala da izvede “zvijezdu”, dok je vjerenica Krisa Mephama JodyF rancis snimljena kako “na eks” ispija vodku pravo iz boce.

Na zabavi je bilo čak 19 ljepotica.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,