Nedjelja, 14. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zeleno svjetlo – sinonim sjajnog provoda! Jägermeister oduševio 3D mappingom na Garden of Dreamsu

Preuzmite sliku

Prije par dana je okončano treće, ujedno i najjače izdanje festivala Garden of Dreams na platou ispod repetitora Hum! Publika iz više od 14 zemalja imala je priliku da uživa u euforičnim nastupima nekih od najvažnijih imena iz svijeta elektronske muzike kao što su Matador, Eagles & Butterflies, Kollektiv Turmstrasse, Rodriguez Jr., Joris Voorn, Anja Schneider, After Affair, Kristijan Molnar i mnogi drugi.

Pored odlične muzike, erupciju oduševljenja sve tri noći Festivala izazvao je i spektakularni 3D mapping na simbolu Sarajeva, repetitoru na kojem je projektovan vjerojatno najpopularniji jelen na svijetu, Jägermeisterov. Zeleno svjetlo koje je bilo upaljeno do ranih jutarnjih sati predstavljalo je svojevrsni znak za najbolji provod i početak furioznog festivalskog ljeta!

  • U julu nas očekuje nastavak dobre zabave na OK Festu od 15. do 17. Jula, kada se očekuju nastupi: Dubioze Kolektiv, Ede Maajke, Zostera i drugih, dok će od 28. do 30. jula žestoko biti i na platou Skenderije u Sarajevu, jer će se održati novo izdanje Live Stage-a na kojem će nastupiti: Crvena Jabuka, Letu Štuke, Bajaga, Kristijan Molnar, After Affair, Marko Nastić i drugi. Krajem jula će biti zanimljivo i na BH Colors Festu u Brčkom, kao i na Evolution festivalu u Tuzli.

  • Stvaranje i skupljanje uspomena rezervisano je i za Kastel u Banjoj Luci i novo, jubilarno deseto izdanje Fresh Wave-a. Line-up predvode Adam Beyer, Hot Since 82, Senidah, Z++, Buč Kesidi, Vojko V i na desetine drugih izvođača, dok će nikad vreliju festivalsku sezonu osvježenu ledeno hladnim Jägermeisterom zaključiti drugo izdanje festivala Desant na Jajce koje će se održati 26. i 27. augusta u Jajcu, na platou kod vodopada.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje