Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zdravko Čolić otkrio kako je izgubio nevinost: Nisam ja džabe Bosanac

Preuzmite sliku

Zdravko Čolić, bosanskohercegovački pjevač zabavne muzike i svojevremeno najveća jugoslavenska pop-zvijezda svoju je privatnost koliko toliko uspio sačuvati za sebe, ipak nije mogao odoljeti novinarima željnih senzacije, pa je prije nekog vremena progovorio o svojim seksualnim iskustvima iz mladosti.

Iz te ispovijesti, piše hercegovina.info, doznalo se kako je Čola svoje prvo seksualno iskustvo imao na livadi s Hercegovkom.

“Prvi seks sam doživio s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rječica, čista idila. Tim seoskim djevojkama koje su čuvale ovce, kao dijete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i prije toga seksualnost visila u zraku. Kraj Mostara postoji mjesto Potoci, gdje su me više puta “napale” starije djevojke”,  ispričao je.

“Jedna od njih, s velikim “sikama” i malom guzom, dosta mi se svidjela. To je bilo nešto stvarno divno i nezaboravno, ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega, je li što sam otišao dva dana ranije, pa nije uspjela obraditi me kako valja, ili je nešto drugo bilo u pitanju, ali tu se na kraju ništa nije desilo. Morao sam pričekati čobansku varijantu koja je za mene potpuno normalna i uzbudljiva kao i pastirski rock”, završio je svoju intimnu priču Zdravko Čolić.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje