Ponedjeljak, 24. Juni 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Zdravko Čolić objavio spot za pjesmu “Ničeg nije bilo između nas” (VIDEO)

Pjesma “Ničeg nije bilo između nas”, koja je osvojila publiku u regionu, peta je pjesma sa novog albuma Zdravka Čolića koja je dobila svoj spot.

Ekipa Čolićevih saradnika odlučila se da ekranizaciju pjesme, koju potpisuje Aleksandar Sretenović, a aranžman Nikša Bratoš, uradi na filmski način.

– Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledaoce u neizvjesnosti – kaže reditelj Aleksandar Kerekes Keky.

Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu.

– Prilikom slušanja ove pjesme sa saradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje – rekao je Čolić.

Ulogu supruge, mlade pijanistkinje, na maestralan način iznijela je Agneta Azirović, dok je njen partner koga tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

Podsjetimo, Zdravko Čolić će u sklopu turneje održati koncert u tuzlanskom Mejdanu 3. novembra, ulaznice su u prodaji kod CD SHOP MIDO u centru Tuzle i na kupikartu.ba. 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,