Ponedjeljak, 23. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zbog ovog snimka ljudi na Twitteru tvrde da je Amber šmrkala kokain u sudnici

Preuzmite sliku

Suđenje između bivših supružnika Amber Heard i Johnnyja Deppa postaje sve zanimljivije.

Naime, sada se pojavila snimka zbog koje tviteraši tvrde da je Amber šmrkala kokain u sudnici.

Bivša privatna medicinska sestra koja je liječila Amber, Erin Falati, dala je video iskaz o svojim iskustvima s glumicom. Prema Falatiju, Heard je obavijestila medicinsku sestru da se borila s “bipolarnim poremećajem, ADHD-om, ovisnošću i nesanicom” dok je bila u braku s Johnnyjem Deppom.

“Postojali su problemi s ljubomorom i tjeskobom, uključujući nepovjerenje u vezi. Imam nejasan osjećaj da se ti problemi pojavljuju tijekom godina, ali ne bih rekao da je to bila stalna tema”, rekao je Falati tokom svjedočenja.

Također je dodala u svojim bilješkama da je Heard bila ovisna i o “kokainu i o alkoholu”.

Ona dalje navodi da je Heard priznala da je bila napušena 24 sata dnevno na Coachelli 2016. dok je uživala u koktelu rekreativnih droga:

“Priznala je da je koristila nedopuštene droge tokom putovanja – istovremeno je jela gljive i MDMA, a također je konzumirala alkohol i rekla da je bila napušena 24 sata dnevno”, dodala je Falati.

“To je očito bila osobina koju je Heard možda naslijedila od svojih roditelja koji su bili ovisnici o opijatima i alkoholu “, napisala je medicinska sestra u svom izvješću, prenosi Post.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,