Srijeda, 8. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zbog nove uloge postao neprepoznatljiv: Mark Wahlberg u samo tri sedmice dobio 20 kilograma

Preuzmite sliku

Glumac koji je nekada radio kao Calvin Klein model, poznat je po strogom režimu, dan mu započinje u u 3 ujutro, pa nakon molitve slijedi intenzivan trening, priznaje da jedva je dočekao ovu ulogu kako bi mogao jesti palačinke

Mark Wahlberg (49) nedavno je snimljen na setu novog filma Stu, u kojem glumi bivšeg boksera koji postaje svećenik, a zbog njegove transformacije teško je povjerovati da je nekada imao mišićavo tijelo i bio model, prenosi 24sata.hr. 

U samo tri sedmice dobio je 20 kilograma kako bi u filmu glumio bivšeg boksera u teškoj kategoriji. Osim svoje veće građe, Mark je za ulogu obrijao i glavu. Glumac je na setu nosio zelenu polo majicu, a kasnije se presvukao u džemper koji se nosio 90-ih godina.

  • – Glumim tipa koji je bio borac, bio je mnogo toga. Bio je borac, preselio se u L.A . da bi postao glumac, zaljubio se u djevojku, imao je nesreću, imao je izvantjelesno duhovno iskustvo, pa je odlučio postati svećenik – rekao je glumac TV voditelju Jimmy Kimmelu.

    – Umro je od rijetke bolesti, IBM, ali imao je velik uticaj na mnoge ljude u vrlo kratkom vremenu –  dodaje Mark.

  • Glumac koji je nekada radio kao Calvin Klein model, poznat je po strogom režimu, dan mu započinje u u 3 ujutro, pa nakon molitve slijedi intenzivan trening, priznaje da jedva je dočekao ovu ulogu kako bi mogao jesti palačinke.

    –  Htjeli su da zdravim putem dođem do debljine, ali toliko dugo sam na strogom režimu, da sam jedva dočekao jesti palačinke – priznaje glumac.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,