Utorak, 4. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zavirite u luksuznu vilu Meghan i Harryja koja je koštala skoro 15 miliona dolara

Preuzmite sliku

U novom intervjuu za prilog New Yorka magazina ‘The Cut’ vojvotkinja od Sussexa ispričala je kako se zbog svog doma u južnoj Kaliforniji ‘osjeća slobodno’ te kako je ‘smiren i ljekovit’.

Vojvotkinja je pokazala različite detalje s imanja, uključujući dvije povezane palme u vrtu, spojene zajedno pri dnu, za koje je vojvoda tvrdio da predstavljaju zaljubljeni par te ih naziva Harry i Meghan – a čak i njihov trogodišnji sin kaže „Bok, mama“ i „Bok, tata“ kad god prođe pored njih.

Autorica intervjua detaljno je opisala dio unutrašnjosti vile, naprimjer zajednički ured te ‘dva plišana velika stolca postavljena jedan do drugoga iza radnog stola, okrenuti prema sobi poput prijestolja.'“

U prostranoj dnevnoj sobi nalazi se veliki klavir koji im je poklonio glumac i redatelj Tyler Perryj, u čijoj su vili na Beverly Hillsu prvi put odsjeli nakon preseljenja iz Kanade, kao i svijeća s ružinom vodicom Soho Housea te udobne stolice.

Meghan je otkrila da su i ona i princ Harry u početku izbjegavali posjetiti svoj trenutni dom, jer ga nisu mogli priuštiti pošto nisu imali posao. Objasnila je da par nije želio razgledavati imanje – međutim, na kraju su posjetili dom i zaljubili se u posjed.

Obišli su tek vanjski dio imanja, koji uključuje bazen i kućicu uz bazen, kada su agentu za nekretnine rekli da žele kupiti kuću za 14,65 miliona dolara.

„Učinili smo sve što smo mogli da dobijemo ovu kuću“, rekla je Meghan. „Zato što uđeš i… Radost. I izdahneš… I mir. Ljekovito je. Osjećaš se slobodno.“

Od tada su osigurali ugovore za Spotify i Netflix procijenjene na 20 i 85 miliona američkih dolara. Harry se također pojavio za vrijeme intervjua za časopis i kratko objasnio da je usred renoviranja doma. (miss7.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje