Petak, 17. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zavirite u luksuzni posjed Sandre Bullock sa privatnom plažom koji je na prodaju (FOTO)

Preuzmite sliku

Većina nas o vilama u kakvima žive holivudske zvijezde može samo maštati, ali život je nepredvidljiv pa se, ko zna, jednoga dana možda i probudimo u “king-size” krevetu u kući sa sedam spavaćih soba, s pogledom na pješčanu plažu… Upravo takvo zdanje ima slavna glumica Sandra Bullock i odlučila ga je prodati, prenosi Zadovoljna.hr.

Sandra Bullock posjed na kojem ima dvije kuće kupila je 2001. godine za 4,5 miliona dolara, a sada ga prodaje za 6,5 miliona dolara. Veličanstveno zdanje nalazi se na otoku Tybee, gradiću u blizini Savanne u američkoj državi Georgiji, poznatom po širokim pješčanim plažama.

I kuće Sandre Bullock imaju pogled na pješčanu plažu i ocean, što ih čini još primamljivijima za kupce. Kuće se nalaze na površini od 11,129 metara kvadratnih, a u posjed spada i dio plaže dugačak 60 metara. Veća rezidencija ima nešto više od 300, a manja 264 kvadratnih metara. Ukupno se u obje kuće nalazi sedam spavaćih soba i pet kupatila.

Interijer kuća uređen je u vrlo ugodnom, opuštajućem stilu svijetlih boja i s obiljem prirodnih materijala. U jednoj spavaćoj sobi oko kreveta postavljene su zavjese u obliku baldahina koje omogućavaju veću privatnost i još ugodniji san. Na prvi pogled mami i velika terasa na kojoj se nalaze pleteni naslonjači, kauči i viseća ležaljka. A tek bazen tirkizne boje koji se nalazi ispred jedne od kuća…

Možda nemamo toliko novca, ali uvijek možemo maštati ili igrati lutriju i nadati se da ćemo biti sretne ruke. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,