Utorak, 31. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Zašto će Meghanina i Harryjeva kćerka promijeniti istoriju kraljevske porodice?

Preuzmite sliku

Bivša glumica Meghan Markle i princ Harry na ljeto će dobiti drugo dijete. Strani mediji pišu kako će njihova kćerka biti ta koja će promijeniti istoriju kraljevske porodice. ‘Harry i Meghan već su ušli u istoriju zbog svega što su učinili, a što niko u porodici nije ranije. Njihova kćerka vjerovatno će krenuti tim putem i rušiti barijere’, rekao je za strane medije stručnjak za kraljevsku porodicu.

Navodi kako je moguće da kraljevski par neće odabrati titulu za svoju djevojčicu, baš kao što to nisu učinili kada se rodio njihov sin Archie. Strani mediji pišu kako bi joj eventualno mogli dati titulu ‘Lady’. Zbog toga su već ranije krenula nagađanja kako bi kćerkici mogli dati ime Diana kako bi je se moglo oslovljavati s Lady Di, poput Harryjeve mame, prenosi Story.hr.

  • Kćerka Harryja i Meghan bit će posebna i po tome što će biti prva kraljevska beba koja nije rođena u Velikoj Britaniji. Osim toga, ako Meghan rodi u Kaliforniji te zadrži američko državljanstvo, njihova će djevojčica automatski postati američka državljanka.

    Inače, Meghan je nedavno odlučila kako će otkazati baby shower zabavu, koja je zamišljena kao zabava u organizaciji buduće mame ili njenih prijateljica kako bi se sam dolazak bebe proslavio. Isprva je željela raskošnu zabavu kako bi proslavila dolazak kćerke, no do toga neće doći. Misli da zbog pandemije takvo slavlje nije prikladno. ‘Smatra kako veliki baby shower s hrpom poklona sada nije u redu. Postoji previše svađa u svijetu da bi se takve stvari radile’, rekao je izvor za strane medije. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje