Ponedjeljak, 29. Maja 2023.
Tuzlanski.ba logo

Zaručnica Jeffa Bezosa: Odrasla je u siromaštvu, ima disleksiju, bila zaručena pet puta, a “teška” je 30 miliona dolara

Preuzmite sliku

Lauren svoju ljepotu održava botoksom, filerima u usnama i implantatima u grudima, a njena nedavna reakcija na Leonarda DiCaprija nasmijala je javnost…

Rastaje se najbogatiji čovjek na svijetu, bila je glavna vijest koja se 2019. godine vezala za Jeffa Bezosa (57) kojem je titulu najbogatijeg uzeo Elon Musk (50). Za raspad njegovog dugogodišnjeg braka kriva je ljubav između njega i Lauren Sanchez (51), prenosi 24sata.hr.

 • Ko je Lauren Sanchez?

  Uprkos disleksiji, Sanchez svoju karijeru odlučila graditi na televiziji.

  – Nismo imali ništa. Spavala sam na stražnjem sjedištu bakinog automobila dok je ona čistila kuće, i maštala o svojoj karijeri – ispričala je jednom za The Hollywood Reporter.

  Napornim radom tokom godina došla je do šifre od 30 miliona dolara na svom bankovnom računu.

 • Lauren se zaručivala pet puta. S bivšim zaručnikom Anthonyjem Gonzalesom ima sina Nika (20), a sa zasada jedinim suprugom Patrickom Whitesellom dobila je dvije djece: Evana (15) i Eleanor Patricij (13).

  Kao velika zaljubljenica u avijaciju, stekla je licencu za pilota. Na to ju je sigurno potaknula i majčina avionska nesreća.

 • – Ostaneš li bez goriva, prestanu li raditi motori, ideš dolje. Kao i u životu. Sve je dobro ako se sve odvija po našem planu, ali kada stvari krenu nizbrdo, pitaš li se hoćeš li to preživjeti – kazala je u jednom intervjuu.

  Lauren svoju ljepotu održava botoksom, filerima u usnama i implantatima u grudima, a njena nedavna reakcija na Leonarda DiCaprija nasmijala je javnost.

  – Džaba ti milijarde kad nisi Leo – jedan je od komentara na njeno upoznavanje s glumcem.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje