Nedjelja, 19. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zarađuje milione i žene širom svijeta uzdišu za njim, a on neprestano sebi postavlja jedno pitanje

Preuzmite sliku

Brad Pitt otvoreno je progovorio o problemima sa samopouzdanjem

Iako je jedan od najslavnijih i najuspješnijih glumaca današnjice, 55-godišnji Brad Pitt još uvijek ima problema sa samopouzdanjem i bori se sa sumnjom u samog sebe.

Naime, Brad, koji je već dva puta dobio titulu najseksi živućeg muškarca na svijetu te zaradio bogatstvo u iznosu od 240 miliona britanskih funti, tvrdi kako ima velikih problema s nesigurnošću.

“To je konstantna bitka. Ali kako s godinama bivamo mudriji, nadam se da će i sumnja u samog sebe biti manja. Ali to je jedinstveno, ta bitka u kojoj pobjeđujete samog sebe i pokušavate pronaći svoj mir”, izjavio je u intervju za Culture Magazine.

  • Holivudski miljenik žena kaže kako se boji da postaje “dinosaur” u svijetu novih serija i filmova te razmišlja što će se sljedeće dogoditi u Hollywoodu i s tradicionalnom kinematografijom.

    “Zanima me šta će se dogoditi. Postoje mnoge struje i ne znam što će se dogoditi ako se ponovno ne uspostavi neko zajedništvo u svijetu kinematografije. Možda smo mi dinosauri, ali pogledajte 90-e godine, kada su filmovi sa Stalloneom i Schwarzeneggerom razvaljivali, pa se onda pojavio Tarantino, a indie kinematografija pak nestaje. Sve se neprestano mijenja”, objasnio je u intervju za The Sunday Times.

    On i njegov glumački kolega Leonardo DiCaprio spremni su za kinopremijere filma “Once Upon a Time in Hollywood”, redatelja Quentina Tarantina, a prva će biti održana 15. avgusta u Velikoj Britaniji. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,