Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zapjevao i učinio kćerku najponosnijom osobom na svijetu (VIDEO)

Preuzmite sliku

Trebalo je manje od 10 dana da obrada pjesme “Tennessee Whiskey”, koju je izveo Kris Jones, bude pregledana 25 miliona puta na Facebooku i YouTubeu.

Ljubitelji country muzike i ljudi širom svijeta se nakon ovog videa pitaju ko je otac koji je učinio kćerku ponosnom kada joj je ispunio želju i pustio da ga snimi dok pjeva tokom jedne vožnje?

Kris Jones je 38-godišnji pjevač amater iz Alvarada u Teksasu. Njegova kći koja ga sa divljenjem gleda i sluša dok izvodi hit Chrisa Stapletona je jedno od troje djece koju Kris ima sa svojom ženom Destinie.

Dan nakon što je pjesma objavljena Kris je otkrio da nije imao pojma da će njegova kćerka podijeliti video na društvenim mrežama. Ostao je potpuno zatečen brojem pozitivnih reakcija koje je dobio od fanova.

Pošto je po prirodi stidljiv, a i zbog porodičnih obaveza, nikada nije razmišljao o ozbiljnijoj muzičkoj karijeri iako je nesumnjivo imao veliki talenat. Kris je odrastao pjevajući gospele u crkvi.

Priznao je da se okušao u popularnom showu “The Voice”, ali nije zadovoljio žiri. Međutim, nakon ovog videa fanovi širom svijeta su mu poručili da se ponovo pokuša.

Pogledajte video i prosudite sami da li Kris zaslužuje drugu šansu. (N1)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,