Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zanosna ljepota i savršena figura: Ona je proglašena najljepšom ženom Amerike u 2018. (FOTO)

Preuzmite sliku

Miss Nebraske, 23-godišnja Sarah Rose Summers proglašena je najljepšom djevojkom u Americi.

Među 50 kandidatkinja Sarah Rose Summers je odnijela ubjedljivu pobjedu, a osim zanosnom ljepotom i savršenom figurom ona je svojom karizmom osvojila petočlani žiri.

Izbor za mis koji se održao u Louisiani uživo se prenosio putem televizije, gdje su gledaoci imali priliku da vide šetnju prelijepih missica i brojna iznenađenja, kao i njihova pitanja i odgovore.

Sarah je briljirala u svakom zadatku, a otkrila je mnoge detalje o sebi, poput toga da želi da bude pedijatrijska sestra. Tokom showa, ona je objasnila šta je fascinira u ovom poslu…

“Bila sam u dječjoj bolnici u Omahi kada sam imala pet godina. Ne sjećam se mnogo toga, ali pamtim da su moji roditelji bili veoma zabrinuti, a nikada prije nisam vidjela svog oca tako uplašenog. Moja medicinska sestra je bila fantastična i ona je neko na koga želim da se ugledam”, objasnila je 23-godišnja missica.

Lijepa plavuša ističe da je sada sertifikovana za ovaj rad, te može da pomaže brojnoj djeci i porodicama, kao i ljekarskom timu.

“Tako je osnažujuće pomagati pacijentima, razumjeti njihove dijagnoze i različite procedure i podržavati ih kroz to”, ističe ova humana dama.

Osim ljubavi prema medicini i nesebične pomoći bolesnima Sarah ispunjavaju još neke stvari, a jedna od njih je fitness.

Samo jedan pogled na njen profil na Instagramu i shvatićete da joj je jako bitno da vodi zdrav život, ispunjen fizičkim aktivnostima. Tokom njenih fakultetskih dana, radila je kao instruktor pilatesa.

Iako joj se mnogi muškarci udvaraju, Sarah ističe da je njeno srce osvojio jedan dečko. (Super žena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,