Utorak, 27. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zaljubljeni trojac: Ronaldinho navodno ženi dvije djevojke odjednom

Preuzmite sliku

Iako na nekakvom izboru za najljepšeg fudbalera svijeta sigurno ne bi bio u užem krugu favorita, Ronaldinho je uvijek slovio za velikog zavodnika. A sad je na putu da to i zvanično potvrdi.

Iz Brazila, naime, stižu informacije da će se istovremeno vjenčati sa dvije žene. Ovi čudni svatovi trebalo bi da se dogode u avgustu kada će Ronaldinho reći “da” svojim ‘zaručnicama’, Priscilli Coelho i Beatrice Susa.

Slavni Brazilac s dvije žene živi u slozi u svojoj vili u Rio de Janeiru još od decembra, a do ovog ljubavnog čvora je došlo tako što je Ronaldinho počeo da izlazi s Beatrice u 2016. godini, ali je istovremeno nastavio dugogodišnju vezu s Priscillom.

 • Da ne bi bilo ljubomore, Ronaldinho svakoj od svojih žena mjesečno iskešira 1.700 eura i to mogu da potroše na šta god žele.

  Isto tako, kad kupuje darove, obje dobiju isto. Zadnje što im je navodno uzeo, bio je neki parfem na putovanju u inostranstvu.

  I kad ih je zaručivao, a bilo je to u januaru prošle godine, dao im je isto zaručničko prstenje.

  Sam obred vjenčanja biće upriličen u Riju, u privatnoj ceremoniji u njegovoj vili u kojoj živi od 2015. godine.

  S Ronaldinjovom “čudnom” odlukom ne slažu se baš svi. Njegova sestra Deisi već je rekla kako neće ići na vjenčanje jer ne odobrava bratovu poligamiju. A i Priscillina porodica je žestoko protiv ovakve vrste veze. Ali, ovom zaljubljenom trojcu to očigledno ne smeta. (Goal.com)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,