Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zaboravila ‘isjeći’ dijelove: Popularna youtuberka tjerala sina da plače kako bi napravila naslovnu fotografiju za video

Preuzmite sliku

YouTuberka Jordan Cheyenne nedavno se našla na udaru kritika jer je svog osmogodišnjeg sina koristila kao mamac za klikove, piše Sportskeeda.

Tridesetogodišnjakinja je slučajno postavila video koji nije editovan na YouTube tražeći od svog sina da “pozira” za kameru, dok je on plakao zbog gubitka psa, prenosi Tuzlanski.ba.

U videu je Jordan otkrila da njihovo štene boluje od parvovirusa, smrtonosne DNK bolesti koja je opasna po život za nevakcinisane pse. U međuvremenu, mogla se vidjeti kako traži od sina da jeca kako bi napravila naslovnu fotografiju za video pod naslovom “we are heratbroken”.

U videu se može čuti kako Jordan govori sinu “priđi bliže, spusti glavu ovamo. Ponašaj se kao da plačeš”, a njen sin je odgovorio: “Plačem!” dok je i dalje puštao suze u razorenom stanju. Ona se tada pretvara da plače i tješi svog sina.

Video je postao viralan odmah po objavljivanju, a Jordan Cheyenne suočila se sa ozbiljnom reakcijom na društvenim mrežama zbog svojih bezosjećajnih postupaka prema vlastitom djetetu. Na kraju je obrisala video sa svog kanala, a zatim ponovo objavila, ali ovaj put editovan. Ponovno objavljivanje izazvalo je dodatni bijes na internetu, a korisnici interneta su u velikoj mjeri prozvali YouTube.

Jordan na svom kanalu uglavnom dijeli videozapise o načinu života, fitnesu i ljepoti. O svojim ličnim putovanjima govori i na društvenim mrežama. Na YouTubeu je stekla više od 500.000 pretplatnika.

Iako ima značajan broj pratitelja na društvenim mrežama, Jordan Cheyenne često je prozivana od strane publike, jer koristi svog sina Christiana u svojim videima.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje