Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Williamova prva reakcija nakon šokantnog intervjua: Mi nismo rasisti, s Harryjem nisam pričao

Preuzmite sliku

Princ William (38) naglasio je kako još uvijek nije pričao s Harryjem (36) i da nisu ‘rasistička porodica’.

– Nisam još razgovarao s bratom, ali hoću – rekao je princ William.

Kate Middleton (39) i princ William ignorisali su porodične probleme i govorili o mentalnom zdravlju djece tokom posjeta jednoj londonskoj školi.

Meghan Markle (39) je u razgovoru s Oprah Winfrey (67) rekla kako su neki članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za boju kože tada nerođenog sina Archieja. 

  • – Bilo je zabrinutosti i nekoliko razgovora o tome koliko bi mu koža mogla biti tamna kad se rodi – rekla je Meghan. Obožavatelji kraljevske porodice odmah su počeli šuškati kako su to vjerovatno izjavili princ Filip (99) i kraljica Elizabeta II. (94), ali Oprah je rekla kako je Harry rekao da nisu u pitanju njegovi djed i baka. 

    U utorak se oglasila Buckinghamska palača u vezi eksplozivnog intervjua.

    – Cijela porodica je s tugom primila spoznaju o tome koliko su izazovne bile posljednje godine za Harryja i Meghan. Pitanja kojih su se dotaknuli, posebice ona koja se tiču rase, su zabrinjavajuća. Iako se nekih događaja možda prisjećamo na različite načine, svakako ih tretiramo vrlo ozbiljno i porodica će im se obratiti privatno – piše u službenoj izjavi kraljevske porodice, koju potpisuje kraljica Elizabeta II. (94).  (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje