Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vraća li se “Seks i grad” na male ekrane?

Preuzmite sliku

Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda osvojile su srcgledalaca još 6. juna davne 1998. godine, kada je emitirana prva epizoda kultne serije “Seks i grad”.

Iako su nakon završetka emitiranja serije izašla i dva filma, ona nisu bila ni približno popularna kao 6. sezona serije. I iako se svako malo pojave glasine kako će se snimati nove epizode, žensku populaciju svaki put iznova obraduje informacija kako postoji takva mogućnost.

A novo zrno nade bacila je sama Carrie, odnosno glumica Sarah Jessica Parker, koja je otkrila kako “misli da niko nikada nije rekao ‘ne’ novim epizodama”. “Ne znam bi li to bila serija ili film. No, to ostaje otvoreno pitanje i diskusija, koja će se nastaviti dok se potpuno ne riješi. Mislim da definitivno uvijek postoji mogućnost”, zaključila je, prenosi Index Rouge.

Nešto slično izjavio je i glumac Willie Garson, koji je utjelovio Carrienog najboljeg prijatelja Stanforda. “Mislim da niko od nas ne bi rekao ‘apsolutno ne, želim taj dio života ostaviti iza sebe’. No, iskreno nemam pojma hoće li se nešto novo dogoditi.”

Žene apsolutno navijaju za to da se njihova omiljena serija ponovno vrati na male ekrane, jer većinu je dosta toga naučila o ljubavi i međuljudskim odnosima. Bonus su bile i genijalne ”krpice” koje su Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda nosile u seriji. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,