Petak, 30. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Voditelj iz BiH samoinicijativno napustio srbijanski reality, produkcija će potraživati 50.000 eura

Preuzmite sliku

Televizijski voditelj iz Bosne i Hercegovine, Mostarac Adi Bebanić napustio je posao na N1 televiziji kako bi učestvovao u srbijanskom realityju “Zadruga” u koji je sinoć ušao o čemu smo sinoć pisali

Ovaj TV voditelj radio je i kao novinar i reporter na N1 televiziji, a najčešće je pratio dnevnopolitička i društvena dešavanja u Bosni i Hercegovini.

Također je radio i kao reporter iz Mostara i Hercegovine generalno. Prije toga radio je i na televiziji Hayat. Ipak, nedavno je obavijestio sve da napušta posao voditelja na televiziji te kako kreće u nove životne avanture. Nedugo nakon toga potvrdio je da će biti učesnik reality programa u Srbiji “Zadruga”.

  • Tokom dana Adiju je pozlilo nakon čega je odvezen u bolnicu, nakon što se nije vratio, stiglo je saopštenje produkcije:

    “S obizrom na to da je Adi pobjegao, odnosno samoincijativno se nakon zdravstvenog pregleda nije želio vratiti u Zadrugu iako su nalazi bili uredni, obavještavamo sve da je diskvalifikovan i da će produkcija RTV PINK na sudu potraživati 50.000 eura shodno potpisanom ugovoru.” navodi se u saopštenju produkcije.

    Sastav “Zadruge” je prilično šarolik, a u ovom reality programu učestvuju uglavnom srbijanski pjevači, manekeni, starlete, influenseri, ali i osobe iz kriminalnog miljea. Pored učesnika iz BiH u reality programu su i učesnici iz Hrvatske i Crne Gore. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje