Subota, 4. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Vlasnik restorana zapalio sto za kojim su inače sjedile dvije poznate osobe

Preuzmite sliku

Vlasnik restorana “75 Main” zapalio je stol za kojim su u njegovom restoranu sjedili Jeffrey Epstein i Harvey Weinstein.

Vlasnik restorana u kojemu su često jeli Jeffrey Epstein i Harvey Weinstein zapalio je sto za kojim su obično sjedila dvojica nekadašnjih moćnika, prenio je CNN. Zach Erdem, vlasnik restorana “75 Main” u  Southamptonu kazao je da je želio izbrisati njihova imena iz istorije restorana, prenosi Večernji list.

  • Epstein je preminuo u augustu 2019., radilo se vjerovatno o samoubistvu, dok je čekao na suđenje zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnica, a Weinstein, bivši holivudski producent, osuđen je u martu na 23 godine zatvora nakon što je proglašen krivim za seksualna kaznena djela uključujući silovanje. – Oni su obično sjedili za stolom broj 1 – kazao je Erdem.

  • “Kad bih pomislio da je Jeffrey Epstein sjedio za tim stolom sve što sam mislio je da bi trebao zapaliti j… stol i osigurati da sperem ljagu s restorana”, kazao je Erdem za CNN. “Uzeo sam čekić i gorivo, razbio ga, zapalio i bacio u smeće. Dobro sam se osjećao. Sada o njima dvojici više ne moram razmišljati”.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje