Utorak, 4. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

VIDEO: Robert De Niro iskusio život beskućnika

DeNiro
Preuzmite sliku

U filmu \”Being Flynn\”, koji bi uskoro trebalo da stigne u kina, Robert De Niro igra beskućnika, a da bi što bolje ušao u ovu ulogu, slavni glumac je proveo izvesno vrijeme u jednom skloništu za ljude bez krova nad glavom.

\"DeNiro\"Prema pisanju \”Daily maila\”, De Niro se tako dobro prerušio da je uspio da sa jednim od odgovornih u skloništu započne razgovor… o sebi.

\”Nosio je kačket koji mu je zaklanjao oči i pretvarao se da mu je hladno kako bi mogao lakše da sakrije lice. Uslijedio je jedan čudan momenat kada mu je jedan tip koji tu radi rekao da bi Robert De Niro mogao da ga igra na filmu\”, kazao je reditelj filma Pol Vajc (Upoznajte Fokerove).

Holivudski glumac je prerušen u beskućnika prošetao i finansijskom četvrti u Njujorku kako bi stekao iskustvo čovjeka za kojeg niko ne mari.

De Niro je poznat po tome što voli da uroni u svijet junaka kojeg tumači na filmu. Za film \”Razjareni bik\” Martina Skocezea ugojio se čak 30 kilograma kako bi što bolje odglumio lik boksera Džejka La Mote.

Izvor: Vijesti.me/Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: