Srijeda, 19. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Veliki krah modne imperije Victorije Beckham

Preuzmite sliku

Totalni gubici modne i kozmetičke linije Victorije Beckham procijenjeni su na skoro 68 miliona eura. Bivša spajsica i njen suprug David Beckham će, da bi održali biznis u životu, morati da dodaju mnogo novca.

Modna imperija Victorije Beckham je zabilježila ogromne gubitke nakon šeste uzastopne godine bez profita. Direktori njenih kompanija su je upozorili da postoji „velika sumnja“ u opstanak biznisa ukoliko Posh i David ne uliju novac, prenosi Zadovoljna.rs.

Brend Victorije Beckham ima prodavnice u Londonu i Hong Kongu koje su zatvorene zbog pandemira korona virusa. Takođe je pokušavala da svoju vrhunsku žensku odjeću i aksesoare uvrsti u ponudu robnih kuća Harvei Nichols, Selfridges i Bloomingdale’s, piše Daily Mail.

Victoria je tokom pandemije, zbog gubitaka u jednom trenutku objavila da mora da otpusti 30 od 120 zaposlenih koji rade za nju, ali je kasnije zbog osude javnosti – povukla tu odluku.

Ona je tada izjavila da joj dobrobit njenog tima „znači sve“ i da će iz svog džepa isplatiti ljudima plate.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje