Ponedjeljak, 29. Maja 2023.
Tuzlanski.ba logo

Vedrana Rudan poručila Jovani Joksimović: Previše je za tebe da pročitaš knjigu

Preuzmite sliku

Jovana Joksimović nastavlja provocirati i vrijeđati goste u svojoj emisiji, ali joj ni oni ne ostaju dužni. Naime, Joksimović je “bocnula” Vedranu Rudan koja joj je vrlo brzo uzvratila.

Hrvatska književnica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji Jovane Joksimović i tu predstavljala svoju novu knjigu “Doživotna robija”.

Jovana je sad već i poznata po provokacijama svojih gostiju, a ovaj put je jednim komentarom uvrijedila Rudan.

“Dođite ako nemate šta da radite. Ona će meni sad potpisati knjigu, ja uvijek volim da pročitam šta mi je napisala, uvijek je to nešto”, rekla je Joksimovićka. Vedrana se našla uvrijeđena neumjesnim pozivom na njenu promociju te brzo uzvratila Jovani.


“Još kad biste i knjigu pročitali, ali to je previše, nećemo sad pretjerivati. Vi ćete potpis pročitati”, odgovorila je Rudan.

Potom se dotakla nedavnog incidenta u Jovaninoj emisiji kada je izbacila gosta iz studija. Rudan je dodala da se zbog toga kontrolisala i pazila šta će reći.

“Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame!”, rekla je Vedrana u šali i dodala da je sebi obećala da će biti fina i da neće reći ništa provokativno.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje