Petak, 22. Novembar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Vedrana Rudan: Na koje se Hrvatice Srbi lože?

U jednom je srpskom tabloidu osvanuo tekst o ” fatalnim Hrvaticama” na koje se Srbi “lože”. Veze između Srba i Hrvatica prekinute su devedesetih, pokazuju naučna istraživanja čitanog tabloida, “ali su poslednjih godina ponovo aktualne.”

I dok hrvatski i srpski mužjaci uporno ne posustaju u širenju mržnje između dva nekad bratska naroda postoje Hrvatice, jedna od njih nažalost posmrtno, koje pomažu da zla krv padne u zaborav.

Svaku akciju koja širi mir i dobro treba pohvaliti pa tako i loženje Srba na Hrvatice. Republika Hrvatska dobila je popis svojih amabasadorica dobre volje pa bi bilo logično da sve cure sa spiska dobiju Orden carice Milice sa lentom kralja Petra Krešimira Četvrtog. Da naš premijer ima smisla za politiku tim bi nevjerojatnim ženama odobrio državnu mirovinu u iznosu od 500 eura mjesečno. Danas graditi mir između Srba i Hrvata sigurno je napornije i odgovornije nego dobiti olimpijsku medalju šutirajući loptu za Jugoslaviju.

  • rudan_0_0_468X10000
  • A sad popis. 1. Jelena Rozga, polugola na nekoliko fotki, 2. Severina, polugola, 3. “Nešto starija”, zato u kaputu, Nina Badrić, 4.”Mlađa pjevačica” Ana Bebić, 5. Nives Celzijus, dvije trećine gola na klaviru, 6. Nikolina Pišek trudna, 7. Ena Begović, pokojna, 8. Nina Morić gotovo gola, 9. Antonija Mišura, sportski grudnjak, sportske gaćice, 10. Vedrana Rudan, potpuno obučena i još dioptrijske naočale na nosu?????????!!!!!!!!

    Naravno da sam ponosna što sam se našla na ovom spisku. Ali…Trenutno u kući imam jezivih problema. Jedan od komentatora je napisao da sam “silikonka”. Muž mi je popizdio. On ih uredno otplaćuje, 36 rata, American, bez kamata, dobila sam ih za 65. rođendan. Postavio mi je dva pitanja, da li Srbin zna da imam silikone na temelju neposrednog očevida, to jest uvida ili je to ipak samo trač koji se o meni zlobno Srbijom širi zato jer se na mene Srbi lože?

    Šutim i ćutim ko zalivena. Analitičari su među Hrvaticama fatalisticama otkrili čak pet Srpkinja, nisam među njima, a neću vam reći ni koje jesu. Ne želim da žene imaju problema. Ako za koji dan ipak negdje Tamo Daleko osvane podatak da mi je otac Srbin, majka Šiptarica, unuk Crnogorac, nona Talijanka i djed Slovenac sve ću demantirati. (Rudan.info)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,