Nedjelja, 4. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Varao je i ostavio preko pisma pa se vratio: Danas slave 23. godišnjicu braka

Preuzmite sliku

Legendarni glumac Sylvester Stallone (73), poznatiji kao Rambo ili Rocky sa suprugom Jennifer Flavin (50) danas slavi 23. godišnjicu braka. Upoznali su se još 1988., a zajedno imaju tri kćerke: Sistine Rose (22), Sophiju Rose (23) i Scarlet Rose (18). 

Kada je upoznao atraktivnog modela, Stallone je tada već imao iza sebe dva propala braka. Međutim, ljubav im je cvjetala do ožujka 1994. kad je Rocky prekinuo s njom preko pisma, umjesto licem u lice. Pismo je imalo šest stranica u kojemu je glumac objašnjavao zašto je ostavlja nakon pet godina veze, prenosi 24sata.hr.

 • – Jako sam plakala. Ne možeš nekoga ostaviti preko pisma nakon toliko godina. Nije da bih ga molila da se pomirimo. Samo sam željela razgovarati – rekla je Jennifer tad medijima.

  Glumac je tada imao aferu s drugim modelom, Janice Dickinson (64). Jedno vrijeme se pričalo da je otac njene kćerke Savannah zapravo Stallone. Jennifer je tu dramu nazvala ‘najgorom noćnom morom svake žene’.

  – Nisam naivna. Znala sam da bi on mogao varati. Bilo mu je 45 godina, ne mogu ga mijenjati – rekla je tad Jennifer.

  No, Stallone je svaku vezu s Janice Dickinson prekinuo. Čak je išao i na DNK test te se dokazalo kako dijete nije njegovo. No, potom je počeo izlaziti i nalazio se s puno djevojaka, naročito modela. No, ni jedna daljnja veza mu nije potrajala.

 • Nakon godinu dana tulumarenja, Stallone se pomirio s Jennifer na ljeto 1995., a već sljedeće godine rodila im se kći Sophia. U maju 1997. par se vjenčao u Londonu.

  – Dvije predivne stvari su mi se dogodile u posljednjih godinu dana. Rodila mi se predivna kćerka Sophia Rose i sad sam se oženio s Jennifer, koja je odlična majka i znam da će biti još bolja supruga – rekao je Sylvester na vjenčanju. (Tuzlanski.ba)

 •  

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje