Subota, 25. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Uspješna advokatica napustila posao i počela se baviti prostitucijom (FOTO)

Preuzmite sliku

Ugledna brazilska advokatica i velika stručnjakinja za ustavno pravo dala je otkaz u moćnoj advokatskoj firmi i postala – prostitutka. 34-godišnja Claudia de Marchi bez dlake na jeziku progovorila je o svom poslu i frapirala bivše kolege i klijente.

Otkaz na poslu je dala još prošle godine, a u samo godinu dana prostituiranja zaradila je oko 120.000 eura, što je znatno više od onog što je zarađivala u advokatskoj kancelariji. Sat vremena njenih usluga košta oko 180 eura.

  • Novac je bio samo jedan od razloga zašto se Claudia odlučila ne veliki životni zaokret, ali ne i najvažniji. Ironično, svoj bivši posao napustila je zbog – muškaraca!

    “Bilo mi je dosta muškog egoizma i sebičnosti u pravnom svijetu. Taj ‘macho svijet’ mi se gadi, više mu se ne želim približiti“, rekla je Claudia dodavši da joj je ulazak u svijet prostitucije bio najbolji potez u životu. “Da, ja sam feministkinja. S muškarcima želim imati posla samo ako plate. Daj novac, doživi orgazam i marš napolje. To je sve. Za mene – idealan posao.”

  • I dok se većina prostitutki skriva pod pseudonimima, Claudia i više nego ponosno reklamira svoje usluge, Čak piše i blog o svojim seksualnim iskustvima s klijentima i sugeriše muškarcima kako da se ponašaju prema ženama.

    Zanimljivo, iako kaže da zarađuje malo bogatstvo naplaćivanjem seksualnim usluga, za sebe kaže da nije prostitutka.

    “Prostitutke rade sve za novac. Ja ne! Odlazim u krevet samo s obrazovanim muškarcima i pokušam ne razmišljati o novcu. Na kraju krajeva, obožavam seks! Radim nešto što obožavam i puno zarađujem. Može li bolje?“, zaključila je. (Ženski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje