Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Uskoro gotova: Ibrahimović se počastio jahtom od sedam miliona eura (FOTO)

Preuzmite sliku

Napadač Los Angeles Galaxyja i jedan od najboljih igrača u historiji Švedske uživa punom parom u svom boravku u Sjedinjenim Američkim Državama.

Svojim pratiteljima na Instagramu tako se pohvalio novom, 30 metara dugačkom, jahtom koju radi poznata italijanska kompanija Ferretti.

Uz fotografiju je napisao: “Uskoro gotova…”

Riva 100 Corsaro ime je ove luksuzne jahte. Početna cijena modela je nešto manja od sedam miliona eura. Jahta ima velike prozore na obje strane što omogućava prirodno svjetlo i spektakularne poglede iz kabine.

Što se tiče zabavnih sadržaja, na brodu se nalazi veliki klub u nivou mora, garaža od 4,45 metara u kojoj se nalazi jet ski, te koktel bar, prenosi Goal.com.

Prije devet mjeseci Ferretti kompanija je objavila na Instagramu da ih je Ibrahimović posjetio u La Speziji gdje se proizvode Riva modeli čime su naslutili Zlatanovu kupovinu, prenosi Faktor.

Ferretti grupa osnovana je 1968. godine kao italijanska kompanija koju je otkupila kineska Weichai grupa 2012. godine, a koja se bavi automobilima i teškim mašinama. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,