Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Uprkos milionima na računu, poznata glumica i dalje živi sa cimerima

Preuzmite sliku

Glumica Margot Robbie i dalje je skromna uprkos tome što se nalazi na vrhu liste holivudskih glumica čija zarada iz dana u dan najviše raste.

Zvijezda filmova “Vuk sa Wall Streeta” i “Legenda o Tarzanu” priznaje da pomisao na razbacivanje novcem u njoj izaziva vrlo neprijatna osjećanja. “Trošim vrlo malo novca. Zapravo, ideja o tome da trošim mnogo novca čini me vrlo anksioznom. Smatram suludim trošenje velike količine novca na nešto što vam zapravo ne treba. Vrlo sam štedljiva”, rekla je Robbie u intervjuu za portal news.com.au.

  • margot-robbie2
  • Poznata 25-godišnja glumica zajedno sa svojim partnerom dijeli stan sa još četiti cimerke, što je vrlo neobično, s obzirom na to da mi mogla bezbrižno da uživa u luksuzu. “Zapravo, sad nas je čak manje. Nas dvoje smo donrdavno živjeli sa sedam cimera. Volim život sa mnogo ljudi, podsjeća me na kuću u kojoj sam odrasla”, objasnila je.

    Robbie navodi da nije bog zna kakva domaćica, ali da svi znaju da mogu da joj se pridruže i da obično svi na kraju zajedno operu suđe. Za pražnjenje kanti za smeće zaduženi su muškarci jer je to ‘muški posao, koji nije nimalo glamurozan’.

    Na pitanje da li njena privatnost trpi zbog tolikog broja ljudi kojima je konstantno okružena, odgovorila je: “Znate, to je vrlo smiješno. Uvijek imam utisak da mi je potrebno privatnosti jer nikad nisam sama. Ali, kada se to dogodi, shvatim da mrzim da budem sama. Nakon per minuta pronađem ljude s kojima ću se družiti”. (b92)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,