Subota, 2. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Umro je John Aniston, otac slavne glumice Jennifer: ‘Tata, voljet ću te do kraja vremena…’

Preuzmite sliku

Glumica je obavijestila njezine obožavatelje, ali i obožavatelje njenog oca, koji je također bio glumac. Najčešće je glumio u sapunicama, a jedna od njegovih najpoznatijih uloga bila je u ‘Naši najbolji dani’.

Glumica Jennifer Aniston (53) podijelila je vijest o smrti njenog oca, glumca Johna Anistona, sa svojim obožavateljima. Uz fotografije je svojem ocu posvetila emotivnu poruku.

– Dragi tata… John Anthony Aniston. Bio si jedna od najdivnijih osoba koju sam ikada poznavala. Zahvalna sam što si se uzdigao na nebesa u miru i bezbolno – napisala je glumica i dodala:

– I to, ni manje, ni više nego 11.11. Uvijek si znao odabrati savršen trenutak. Taj broj će od sada pa zauvijek imati veće značenje za mene. Voljet ću te do kraja vremena.

  • Komentare su preplavili glumičini fanovi koji su joj poslali poruke podrške u teškim trenutcima.

    – Sjedila sam jednom pored njega na igri pokera u Los Angelesu. Bila sam veliki obožavatelj njegovog rada i podijelila sam s njim kako sam ‘religiozno’ gledala njegovu emisiju tokom studiranja. Kada smo završili priču o sapunicama, pogledao me i upitao jesam li upoznata s njegovom kćeri. Sada kada sam i sama majka shvaćam njegov ponos koji se vidjeo na njegovom licu – napisala je jedna pratiteljica.

    John Aniston bio je američki glumac grčkog podrijetla, a najpoznatija uloga bila mu je ona Victora Kiriakisa u sapunici ‘Naši najbolji dani’. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje