Srijeda, 21. August 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Uginuo je Boo, najslađi pas na svijetu, koji je imao 16 miliona fanova

Boo je bio najpopularnija životinja na Facebooku i imao je preko 16 miliona fanova. Nažalost, patio je od srčanih problema. Proglašen je i najslađim psom na svijetu.

Boo, dvanaestogodišnji pas je internet senzacija koji je imao milione fanova, a preminuo je rano jutros u snu. Njegova vlasnica je tužnu vijest podijelila sa fanovima nekoliko minuta kasnije.

“Pokazivao je već godinu dana znakove da ima probleme sa srcem. Mislimo da je njegovo srce doslovno puklo kada smo izgubili prvog psa Buddya prije godinu dana. Ali izdržao je i pružio nam još godinu dana ljubavi. Mislim da su on i Buddy bili jako sretni kada su se sreli u raju”, rekla je njegova vlasnica.

Napisali su i da im je drago što je Boo uveselio toliko ljudi širom svijeta, jer je on najsretniji pas kojeg su oni ikada vidjeli. I najveći mrgudi su se nasmiješili pri susretu s njim, naveli su.

“Boo mi te volimo cijelim srcem i nedostajat ćeš nam do dana kad se opet sretnemo. Lijepo se zabavi trčeći po raju sa Buddyem”, dodali su vlasnici. (vijesti.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,