Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

U prodaji seksualna igračka koju je izumila pjevačica Lily Allen

Preuzmite sliku

Britanska pjevačica Lily Allen u saradnji s trgovinom seksualnih pomagala “Womanizer” u prodaju je pustila vlastitu igračku.

Cilj joj je, kako kaže, postići da masturbacija prestane biti tabu tema u svijetu.“Hej, Lily ovdje. Imam malu tajnu. Masturbiram i zašto je to toliko čudno reći javno? Voljeti sebe trebala bi biti najnormalnija stvar na svijetu. Svi zaslužujemo nevjerovatne orgazme, zar ne? Budimo otvoreni u vezi toga. Oslobodite se. Osjetite sebe. Volite sebe. Ja masturbiram, a ti”, poručila je pjevačica.

  • Njena seksualna igračka košta blizu 100 eura i praktična je jer je mala, a Lily joj je dala naziv “liberty”, što u prijevodu znači sloboda, piše CNN.

    “Seks igračke se i dalje gledaju kao tabu stvar jer su povezane s masturbacijom i ženskim zadovoljstvom. Jedini način da to prestane biti tabu tema je da o njima govorimo otvoreno, često i bez srama ili krivnje”, kaže Allen.

    Britanka napominje kako se žene ne bi trebale stidjeti svoje seksualnosti i da u tom pogledu svako zaslužuje zadovoljstvo, prenosi 24sata.info(Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje