Nedjelja, 5. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

U pedesetoj godini preminuo četvrti suprug Ivane Trump

Preuzmite sliku

Nakon borbe s karcinom kože preminuo je Rossano Rubicondi (49), italijanski glumac i model koji je u javnosti poznatiji kao bivši suprug Ivane Trump (72).

Ivani je ovo drugi bivši suprug koji je preminuo. Talijanski poduzetnik Riccardo Mazzucchelli preminuo je 2017. godine u dobi od 74 godine.

Vijest o njegovoj smrti otkrila je televizijska voditeljica Simona Ventura na svom Twitteru.

– Rossano, hvala ti za putovanje koje smo prošli zajedno, za sva dobra, ali i loša vremena, hvala ti za suze i za smijeh, ali i za sve ono što smo napravili zajedno. Zbogom, počivao u miru! –  napisala je Ventura.

Rossano je Ivanin posljednji suprug. Par se upoznao 2002. godine, a šest godina kasnije, kada je njemu bilo 36, a njoj 59 godina, domaćin njihovog vjenčanja je bio njezin bivši suprug Donald i njihova djeca: Donald Jr, Ivanka i Eric. Razveli su se nakon godinu dana.

– Još jednom sam slobodna žena. Imam slobodu raditi što želim, s kim želim i takav si lifestyle mogu priuštiti – kazala je medijima nedugo nakon prekida Ivana.

Nakon razvoda, Rossano nije birao riječi kad je pričao o odnosu sa Trumpovima.

– Ivanu poštujem kao poslovnu ženu i glavu porodice, ali s njezinom djecom se nikada nisam slagao, jer su uvijek bila bezobrazna prema meni. Neprestano sam slušao o tome kako ne znam cijeniti to što imam. Briga me ko si ili ko su ti otac ili majka, ali sa mnom se niko neće tako razgovarati – započeo je Talijan i dodao kako nikada nije živio od njihovog novca.

– Nikada nisam uzeo niti novčić od njihove porodice. Tim se ljudima sve vrti oko novca. Uopće nemaju srca, oni su smeća. Donald Trump Jr. je idiot i kreten, napišite to velikim slovima. Govorimo o jako glupoj djeci, osim Ivanke. Odvratni su, teški ološ i prije nego progovore o meni, oprat ću im usta sapunom. Oni su sramota za ljudski rod – pričao je tada Rubicondi.

Kasnije se ispričao i s Ivanom je ostao u prijateljskom odnosu. Ona se o njegovoj smrti još uvijek nije oglasila. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,