Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tyson o trenutku kada je uhvatio suprugu s Bradom Pittom u krevetu (VIDEO)

Preuzmite sliku

Kontroverzni bivši bokser Mike Tyson progovorio je jednoj zanimljivoj zgodi iz svog života

U posljednje vrijeme više je poznat po svojim ispadima u javnosti nego po sportskim postignućima. Mike Tyson zna biti vrlo neugodan sugovornik, ali ima dana kada je dobre volje pa od njega možemo čuti i neke uistinu zanimljive stvari.

Tyson je izjavio kako smatra da je Brad Pitt stvarno dobar dečko, ali kada uzmete u obzir da ga je uhvatio sa svojom bivšom ženom, onda je ta izjava, u najmanju ruku, zanimljiva. Mike je gostovao u showu ‘The Real’ kada se prisjetio zlatnih osamdesetih, ali i slučaja s hollywoodskim ljepotanom.

‘Cijela priča je u stvari smiješna’, rekao je Mike. Misleći kako će imati oproštajni seks sa suprugom prije nego što joj preda papire za razvod, ušao je u stan i tamo zatekao Robin Givens (bivšu suprugu) i Brada Pitta. Mike misli kako njih dvoje nisu imali seks, ali su se definitivno na to spremali. Sjeća se kako je Brad bio sav smeten i preplašen kada se on pojavio ispred njega.
Od tada je prošlo 30 godina, ali Mike kaže kako Bradu ništa ne zamjera i kako smatra da je u stvari jako dobar dečko. Baš nas zanima što o svemu tome misli Pitt s obzirom na reputaciju koju Mike ima. (dnevnik.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,