Ponedjeljak, 17. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlanska influenserica doživjela saobraćajnu nezgodu: “Šteta će se sanirati, svi su dobro”

Preuzmite sliku

Bosanskohercegovačka influencerica Amina Efendić otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu da je doživjela saobraćajnu nezgodu.

“Otkako sam aktivna na društvenim mrežama (što je sada već šesta godina) nisam neko ko previše priča o negativnim situacijama. Ali svima se dese i idemo dalje”, započela je svoju objavu Amina.

“Jučer sam se na putu iz Sarajeva prema Tuzli našla u saobraćajnoj nezgodi. U momentu su se desile dvije. Prva je bila dosta ozbiljna (u smislu auta), ali su svi hvala Bogu dobro. Naša je bila manja i mi smo dobro. Na autu ima štete poprilično, ali sanirat ćemo. Stvari se mijenjaju u sekundi, tako da živite u trenutku”, napisala je 24-godišnja influencerica i poručila svojim pratiteljima kojih ima preko 200 hiljada da ih sve voli.

Amina je rođena Tuzlanska i jedna je od najpopularnijih influenserica u Bosni i Hercegovini i regionu. Studirala je na Elektrontehničkom fakultetu. Kratki vremenski period bavila se i glumom. Objavila je dvije pjesme: “Sama lagano” i “Bez tebe sam k'o luda”. Njen YouTube kanal prati gotovo 130 hiljada ljudi.

 • Amina je nedavno sa svojim pratiocima podijelila informaciju da je kupila stan upravo u Sarajevu gdje namjerava da se preseli nakon što radovi oko uređenja budu okončani.

  “Jedna od mojih najvećih želja bila je kupiti stan. Danas (24.01.’23) je dan kada zaista mogu reći I made it!  Odmah na početku godine došla sam naglo da vidim stan u Sarajevu, ne očekivajući puno. Razmišljala sam, išla sam i ranije pa nije bilo to to. Ali znate onaj osjećaj kada dođete u prostor i osjetite energiju da je to prava odluka? E, meni je bilo zaista tako! U isto vrijeme sam osjećala sreću, ali i strah jer se sve nekako naglo desilo, iako sam ja to negdje u malom mozgu planirala. Želim vam samo reći da svi sve možemo! Volim vas i od srca vam hvala na svoj podršci koju mi pružate već evo 5 godina.” u ranijim objavama navela je Amina.

   

  Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

   

  Objavu dijeli Amina Efendić (@aminaefendic)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje