Ponedjeljak, 3. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Turbulencije u životu nekada popularne voditeljke: Promijenila zanimanje, dobila kćerku, izgubila majku, otac je se odrekao

Preuzmite sliku

Aida Alilović Jokanović koja je nekad bila voditeljka, imala je veoma turbulentan život.Vodila je popualrnu emisiju i bila je u vezi sa poželjnim srpskim glumcem, a onda je sve krenulo nekim drugim tokom.

Naime dok je vodila bh. verziju emisije ‘Leteći start’ u žižu javnosti dospjela je dodatno tokom veze sa popularnim glumcem Branislavom Trifunovićem. Njih dvoje su godinama bili zaljubljeni i taman kad se mislilo da će otići pred oltar veza nije uspjela.

 • Aida se potom udala za Nedeljka Jokanovića 2015. godine, a ubrzo su dobili i devojčicu Rimu. Nažalost, Aidu je nakon rođenja kćerkice doživjela turbulentne periode o čemu je progovorila veoma otvoreno na Facebooku.

  “Krajem jula prošle godine postala sam mama. Tačno dva mjeseca kasnije bila sam na sahrani mojoj mami. Tri mjeseca poslije otac me se odrekao. U tom emotivnom rolerkosteru shvatila sam da su radost i bol istog intenziteta, a da od nas zavisi za šta ćemo se odlučiti… I zato, draga Rima, hvala ti za šest mjeseci radosti”, napisala je Aida 2017. godine.

  Aida se danas bavi modnim dizajnom, a nedavno je u jednom intervjuu rekla da je to u potpunosti ispunjava, prenosi Oslobođenje.

   

  Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

   

  Objavu dijeli aida jokanović (@aida_jokanovic)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje