Ponedjeljak, 26. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Trump naredio Melaniji da se nasmije, njena reakcija je hit na internetu: ‘Izgleda kao taoc’

Preuzmite sliku

Melania ne može više ni kontrolisati svoj izraz lica pored njega. Sve joj piše na licu, ali je ne žalim. Sama je sebi kriva za ovo, oštri su bili korisnici društvenih mreža komentarišući snimak iz Washingtona, piše 24sata.hr

Američki predsjednik Donald Trump (73) i njegova supruga, prva dama Melania Trump (50) u utorak su obilazili Nacionalno svetište Svetog Ivana Pavla II. u Washingtonu. Kao i svaki put kada su u javnosti, par je pozirao fotografima. Melania baš i nije bila raspoložena za fotografisanje pa je stavila sunčane naočale na oči i imala je ‘zamrznutu’ facu.

Društvenim mrežama proširio snimak na kojem predsjednik traži od svoje supruge da se nasmije za fotografe, a ona mu je uzvratila grimasom. Snimak je vrlo brzo postao hit na internetu i pregledalo ju je oko 14 miliona ljudi.

  • – Izgleda kao talac – pisali su komentatori na Twitteru te su mnogi rekli da ga Melania, čini se, više ne može trpjeti.

    – Melania ne može više ni kontrolisati svoj izraz lica pored njega. Sve joj piše na licu, ali je ne žalim. Sama si je kriva za ovo – oštri su bili korisnici društvenih mreža. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje