Nedjelja, 5. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Traži tjelohranitelja za platu od 2.800 eura: Treba da bude uz mene samo na jednom mjestu

Preuzmite sliku

Da li biste radili kao njen tjelohranitelj za platu od 2.800 eura?

Monica Huldt je 38-godišnja Šveđanka koja živi u Arizoni i kako tvrdi, muškarci ne mogu da je odole. Ne samo da je prate na svim mogućim društvenim mrežama i OnlyFans-u, već ima mnogo problema gdje god da ode. Kako kaže, ne odvajaju se od nje, čak i onda kada želi da trenira.

Kako bi sačuvala liniju, Monica vježba pet puta nedjeljno u teretani. Najviše joj smeta što ne može da se otarasi muškaraca koji namjerno vježbaju na spravama pored nje i pokušavaju da započnu razgovor. Zato je odlučila da zaposli tjelohranitelja kojeg je već nazvala “anđelom čuvarom”. Spremna je da ga plaća 2.800 eura mjesečno i želi da bude “zastrašujućeg izgleda”.

“Vježbanje mi je izuzetno važno. Ne odlazim u teretanu samo zbog izgleda, već i zbog mentalnog zdravlja. Važan mi je unutrašnji mir, ali svaki put kad odem, barem jedan muškarac mi priđe i počne sa udvaranjem”, rekla je Monica i dodala:

“Lijepo je znati da sam muškarcima privlačna, dobar je osjećaj jer sam se mučila sa samopouzdanjem dok sam odrastala. Uglavnom, samo želim da me malo ostave na miru”, rekla je Monica.

Objasnila je da je pažnja suprotnog spola ponekad i plaši, jer su prethodna iskustva sa muškarcima bila neprijatna. Bila je žrtva seksualnog uznemiravanja, a jedno vrijeme se krila od muškarca koji ju je progonio.

“Jedan je silom htio da me odvuče u mračnu ulicu. Na svu sreću, neki ljudi su to vidjeli i dotrčali da mi pomognu. Strah me i da pomislim šta bi bilo da to nisu uradili”, rekla je Monica koja se nada da će uskoro zaposliti tjelohranitelja, prenosi Mondo.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje