Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Top Gear organizuje audiciju za voditelja emisije

Preuzmite sliku

Chris Evans definitivno neće biti jedini voditelj emisije Top Gear

Zainteresovani kandidati koji bi željeli da zamijene Hammonda i Maya u popularnom show programu pozvani su da se prijave na audiciju – jedini uslov je da su automobilski zaluđenici.

“Richard Hammond i James May su takođe dobili posao poslije audicije, pa ćemo i sada ponoviti istu proceduru”, izjavio je novopečeni voditelj najgledanije emisije o automobilima, Chris Evans.

“Da biste bili kandidat za voditelja nije neophodno da ste javna ličnost – možete da se prijavite čak i ako ste običan gledalac”, objašnjava Evans.

On je dodao da pol i godine kandidata nisu bitni ali je rekao da onaj ko se prijavi mora da bude “pravi automobilski fan” i “da zna nešto o automobilima”.

Možete biti mehaničar ili amater koji voli da se trka na stazi. Možete, recimo, biti vatrogasac koji u slobodno vrijeme u svojoj garaži restaurira stari Land Rover, ali morate da pokažete da se razumjete u automobile”, kaže Kris Evans.

Od zainteresovanih kandidata biće zatraženo da dostave relativno kratak video, dužine do 30 sekundi, u kome će objasniti zašto bi baš oni trebalo da budu voditelji emisije.

Oni koji prođu u uži izbor biće pozvani na audiciju uživo gdje će ih procjenjivati Evans i producenti emisije. (24sata.info)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,