Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tom Hanks nakon oporavka od korona virusa: “Ljudima je neugodno biti kraj mene”

Preuzmite sliku

Hollywoodski glumac prihvatio se voditeljskog angažmana i na duhovit način ispričao kako je izgledalo liječenje od virusa Covid-19 u Australiji te kako mu izgleda život sada.

U odijelu s kravatom stoji nasred svoje kuhinje i zbija šale, tako bi se mogao sažeti najnoviji voditeljski angažman glumca Toma Hanksa, kojeg je angažovala jedna od najpoznatijih komičarskih emisija ‘Saturday Night Live’ da im bude voditelj, prenosi Gloria.hr.

“Ne brinite se obrijana kosa je zbog uloge, raste sporo. Jako je dobro biti ovdje, ali isto tako i čudno, voditi Saturday Night Live, od doma. Čudno je vrijeme za šale, ali pokušavati biti smiješan je poenta SNL-a”, kazao je Tom Hanks na početku uvodnog skeča.

Američki otac

Nadalje objašnjava zašto je baš on odabran da vodi tu legendarnu, američku emisiju – zato što je prebolio koronavirus. Našalio se da otkako mu je dijagnosticirana bolest smatraju ga ‘američkim ocem’ više nego ikad prije. “Niko ne želi biti uz mene jako dugo i ljudima je neugodno biti kraj mene”, kazao je Hanks.

“Koronavirus su mi dijagnosticirali još u martu, u Australiji. Ljudi tamo su fantastični u svakom slučaju, ali koriste Celzijuse umjesto Fahrenheita kad vam mjere temperaturu. I kad bi mi došli i rekli da imam '36’, činilo mi se da je to loše, a ispalo je da je dobro. Loše je kad imaš 38, u principu to je način na koji Hollywood tretira ženske glumice.

Zaboravio kopčati dugmiće

Kazao je da su on i supruga sada super, vratili su se kući i opet se izolovali. “Ovo odijelo je prvo što sam obukao, a da nije trenerka od 11. marta. Supruga mi je pomogla da ga obučem, jer sam zaboravio kako dugmići funkcionišu”, našalio se Tom.

Tom je kao voditelj emisije objasnio kako su svi sudionici snimali od svojih kuća te da više ne postoji subota, nego samo danas, osim toga ne idu ni uživo.

Ovaj glumčev nastup dočekan je s velikim olakšanjem svih onih koji su se brinuli je li se Hanks zaista oporavio od zaraze virusom Covid-19, ova snimka monologa koji je izbiflao potpuno sam u svom domu u Los Angelesu, malo je čudna, ali utješna.

Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson među prvim su celebritijima oboljeli od koronavirusa, bolest im je dijagnosticirana u Australiji, gdje je Tom snimao film. Njhovu borbu i oporavak američka i svjetska javnost pomno je pratila mjesec dana, a vijest o tome da su negativni na virus dočekana je uz oduševljenje.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,