Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tiktokera šokirao prizor u moru u Hrvatskoj, snimak pregledan 5 miliona puta

Preuzmite sliku

TikTokom se širi viralni video ogorčenog turiste koji je pronašao neugodno iznenađenje u moru u Hrvatskoj.

Na snimku koji je lajkalo skoro milion ljudi tiktoker yourboymoyo slikovito je opisao situaciju u Jadranskom moru koja ga je, čini se po snimku, poprilično šokirala.

“Ja sam tamo, plivam kao meduza…”

“O moj Bože, o moj Bože… Ne mogu, ne, ne mogu govoriti engleski… Ne mogu vjerovati šta sam upravo vidio svojim očima. Svojim očima. Brate, ja sam u Hrvatskoj (I'm in Cro-wea-sha). Rekao sam sebi: ‘Hajde da budem pustolovan. Hajde da budem Bear Grylls. I tako sam skočio u more. Brate, tu je krcato jahti. Ja sam tamo, plivam kao meduza, tamo sam, chillam kao delfin”, počeo je tiktoker svoju priču.

@yourboymoyo ACTING AS IF THERES NO TOILETS ON THE BOAT #croatia #yacht #relatable #sea #poo ♬ original sound – Moyo

“Brate, sljedeća stvar koju vidim… Govno. Kakica, brate. Mislim, k-a-k-i-c-a ide prema meni. Kakica pliva prema meni u mom vidnom polju. Rekao sam: ‘Bombaclarttt’ (baljezganje). Ne mogu disati! Neko je imao smjelosti, hrabrosti da bude u istom moru s nama… pogledaj koliko je barki ovdje. Netko se namjestio i posrao. Čak sam vidio kukuruz u kakici, brate. Kukuruz!” nastavio je.

U tom trenutku netko je potrubio sa strane, što ga je samo dodatno raspalilo: “Možeš li se stišati? Neće me više nikad vidjeti da skačem u ovo! Nikad!” završio je svoj urnebesni rant.

Video je postao viralan prikupivši preko pet miliona pregleda i 930 hiljada lajkova, a komentari su jednako zabavni. “Tako mi je drago da je stavio titlove”, “Bombaclarttt!”, “Lmaoo dobrodošao u Hrvatsku” i “On je u Cro-wea-sha, ljudi”, samo su neki od njih. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,