Četvrtak, 16. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Takmičio se u ‘Operaciji trijumf’: Danas mu više muzika nije ‘život’, a evo kako izgleda

Preuzmite sliku

Veliki zavodnik i finalista “Operacije trijumf” Nikola Sarić Sajko povukao se iz medija i oženio se 10 godina starijom koreografkinjom Milicom. On danas više ne pjeva, već se posvetio sviranju, piše Pulsonline.rs.

– Bila je dobra žurka na svadbi. Otkad sam u braku ništa se nije promijenilo, osim što nosim burmu, u fioci držimo jedan papir i što sada Milica nosi moje prezime. Imamo i psića otkako smo u braku. Razmišljamo i o potomstvu, ali to ćemo polako, ima vremena – rekao je Nikola, koga je proslavio show-program u kojem je učestvovao, ali je od pjevanja odustao.

– Moj život izgleda kafanski i svirački van medija. Sviram baš često, ali ne pjevam. Tako mi odgovara, manje stresa i manje razmišljanja. Ne razmišljam o povratku u javni život, ne bih snimao ništa novo, ovako mi je sasvim dobro. Tek sam napunio 30 godina pa se možda i predomislim – iskren je Nikola, koji ne bi ponovo bio dio takmičenja.

  • – To je kao da ponovo ideš u osnovnu školu. Nema potrebe za tim. Uostalom, nema više takvih projekata na televiziji kakav je bio “Operacija trijumf”. Sve se sada radi mnogo jednostavnije. Valjda se nema dovoljno finansija – smatra Nikola, koji je ostao u kontaktu sa nekim od takmičara.

  • – Čujem se sa kolegama iz “Operacije trijumf”. Skoro me je Vukašin zvao na neku zamjenu. Sa Anom Bebić se također čujem, mada se ona udala i dobila dijete, pa se sve manje i manje viđamo. Sada imamo različite navike i različite obaveze – otkriva pjevač kojeg su novinari sreli na Beoviziji, gdje je došao kao podrška supruzi.

  • – Ona je radila koreografije za četiri nastupa. Mi smo velika podrška jedno drugom u poslovima kojima se bavimo. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje