Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sylvester Stallone prodaje vilu na Beverly Hillsu za vrtoglavu cifru

Preuzmite sliku

Čuveni glumac Sylvester Stallone odlučio je da proda svoj dom u Los Angelesu, a kada pogledate kako izgleda i šta sve posjeduje, biće vam jasno i zašto za nju traži vrtoglavih 90 miliona eura.

Zvijezda filmova “Rocky”, “Rambo”, “Alpinista” i mnogih drugih uspio je zahvaljujući blockbusterima u kojima je igrao glavnu ulogu da zaradi dovoljno novca da kupi nekoliko luskuznih nekretnina širom svijeta.

Jedna od najljepših nekretnina koju posjeduje svakako je vila na Beverly Hillsu koja se prostire na čak 21000 kvadrata, a u njoj se nalazi osam spavaćih soba i 12 kupatila, prenosi KućaStil.

  • Stallone i njegova supruga Jennifer Flavin vlasnici su ove kuće sa zemljom od 1998. godine, ali prema brokerima cijena po kojoj je kupio nije poznata. Za gotovo četvrt vijeka glumac je na imanju ostavio nezamjenjive tragove.

  • Zemljište na kojem se nalazi vila zauzima prostor od oko 3,5 hektara, a u sklopu ovog imanja se nalazi i gostinjska kuća sa dvije spavaće sobe, potom pozorište, biblioteka, teren za mini golf i bazen. U garaži sa ukupno osam automobila nalazi se i mali umjetnički studio.

  • Vrt i enterijer ukrašeni su brojnim skulpturama, slikama i artefaktima na temu najpoznatijih Stalloneovih filmskih junaka Ramba i Rockyja. Jedna od njegovih statua dominira bazenom, ali se najveća statua Rockyja Balboe u prirodnoj veličini nalazi u sobi sa suvenirima.

  • Prodajom ove vile, Stallone će napustiti kraj u kojem su mu komšije Justin Bieber, Denzel Washington i Mark Wahlberg, ali je novu lokaciju za život već pripremio jer je krajem prošle godine kupio kuću u Palm Beachu na Floridi za 35 miliona dolara i tu planira da se preseli sa suprugom. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje