Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Svjetska house zvijezda na Brodolomu: Tvorac planetarnih megahitova Mahmut Orhan stiže u Tuzlu (VIDEO)

Preuzmite sliku

Nakon odličnog regionalnog i domaćeg line up-a ovogodišnjeg Brodoloma te Magdalene i Musumecija koji će začarati publiku na novom Heineken stageu, poznato je i ime headlinera koji će prirediti sjajnu zabavu na glavnoj bini. Na Brodolom Evolution u subotu, 7. jula u Tuzlu stiže svjetska house zvijezda u vrtoglavom usponu – Mahmut Orhan.

Njegov planetarno popularni megahit Feel, kojim je pokorio svjetske top liste i radijske stanice, bilježi gotovo 300 miliona YouTube pregleda i sedmicama je bio najprodavaniji hit na najvećoj online prodavaonici DJ scene Beatport, kao i među 20 najprodavanijih na iTunes servisu u više od 20 zemalja. Mahmut trenutno ruši sve rekorde singlom 6 Days, koji je već sedmicama na prvom mjestu liste Shazam Top 100.

U svijet dance muzike ušao je remiksujući trake iz 80-ih i 90-ih, a njegova kombinacija soulful deep housea i groovy indie dancea dovela ga je do izdavanja na više labela te mu je obezbijedila titulu jednog od najviše obećavajućih dance izvođača na svijetu. Sigurno je da će publiku Brodoloma očarati pravim ljetnim DJ setom u kojem se mogu očekivati i magični miksevi singlova kao sto su Save Me, Age of Emotions, Uprising, Believe Me Now, Hold You, Way To Life, Vesaire i mnogi drugi.

Mahmut Orhan se pridružuje već potvrđenim imenima line up-a, kojeg na glavnoj bini, pored njega, čine i Alexander de Funk, Groovyman + special opening show FAT V. DrumJay. Heineken stage predvode Magdalena, Musumeci, After Affair, G. Edd i Soole, dok će na zvaničnom afterpartiju setove zavrtiti Goran Emkić i Ena Smajić.

  • Brodolom Evolution biće održan u subotu, 7. jula u Carinskoj zoni – Šićki Brod u Tuzli. Ulaznice, po promotivnoj cijeni od svega 15 KM, čime se ostvaruje ušteda od 50 posto u odnosu na finalnu cijenu, mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima te online u sistemu kupikartu.ba. Osim regularnih, dostupne su i VIP ulaznice po cijeni od 50 KM. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,