Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Suzana Mančić o najgorem periodu života: Djeci sam rekla da nikome ne govore u školi da sam im majka

Preuzmite sliku

Intimnim video-uradcima šokirala je javnost, a sada je priznala koliko joj je teško bilo kada su uradci ugledali svijetlo dama. Od stresa se razboljela, a djeca su joj uvijek bila podrška

Najpopularnija loto djevojka Jugoslavije Suzana Mančić (64) poznata je po atraktivnom izgledu i stilu, a prije nekoliko godina našla se u centru skandala kada su u javnost isplivali njeni intimni video-uratci.

Naime, 2005. godine javnost je ostala šokirana kada se u javnosti pojavio video-uradak na kojem Suzana vodi ljubav s bivšim suprugom. Nikad se nije saznalo ko je pustio snimak u javnosti.

– Osjećala sam se kao da su me objesili golu nasred Terazija. Zbog smrti majke sam već bila emotivno poljuljana, a moje dvije djevojčice su bile u kritičnim godinama puberteta. Trebale su ići u školu, a ja svaki dan izaći na ulicu. Osjećala sam se osramoćeno i nikad mi nije bilo teže u životu, a još teže mi je bilo jer su neki tvrdili da sam sama pustila video u javnost – rekla je tada voditeljica.

U to vrijeme već se pet godina družila s grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom, sadašnjim suprugom. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, ali Suzana isprva nije bila sigurna u svoje osjećaje i htjela je tad još malo promisliti oko ulaska u novu vezu. Međutim Simeon se svojski potrudio da ju osvoji i uvjeri da je pouzdan čovjek. I sam je iza sebe imao jedan brak i kćer, pa mu je bilo sasvim jasno da i Suzana želi da joj djeca što manje trpe zbog promjena.

  • Kad se njihova veza ustabilila čak su počeli razmišljati o zajedničkom životu u Ateni, no kako kaže razum je prevladao.

    – Ja bih vjerovatno bila stalno kod kuće, Simeon na poslu i nakon šest mjeseci naš bi se brak raspao – zaključila je poučena iskustvom. Odlučili su se na odvojeni život ali s čestim susretima i mnogim zajedničkim putovanjima. Teodora i Natalije s majkom ljeta provode u Sangaradi, mjestu na grčkoj obali gdje Simeon ima kuću, a preko godine on i Suzana s vremena na vrijeme putuju svijetom ili zajedno provode zimske praznike. Vezu nije ugrozio čak ni još jedan video-uradak koji se pojavio na internetu 2007. , na kojem su Suzana i njezin grčki partner.

    Voditeljica je sada priznala da se razboljela zbog stresa nakon što su njezini snimci ugledali svijetlo dana. Naime, Suzanu je bilo toliko sramota da je djeci govorila da nikome ne pričaju u školi da im je ona majka.

    – Niko mi nije pomagao, osim par prijatelja i djece. U jednom trenutku sam im rekla da nikom ne govore da sam ja njihova majka, a moja Natalija mi je rekla: ‘Ja se ponosim što si ti moja mama’. To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš šta te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnog stresa sam imala povišen holesterol, dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore – rekla je Suzana, piše Mondo.rs.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje