Ponedjeljak, 14. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Što je stariji, to su mu ljubavi mlađe: Zaveo studenticu kojoj bi mogao biti djed

Preuzmite sliku

Priču o novom paru donio je talijanski sedmičnjak Chi, čiji je fotograf uhvatio zaljubljene golupčiće na njegovoj jahti

Flavio Briatore, nekadašnji šef Renaulta u formuli 1 i bivši suvlasnik Queens Park Rangersa, ponovno strastveno ljubi. Slavni Talijanski biznismen ovog puta je zaveo gotovo tri puta mlađu Mariju Ludovicu Campagnu (njemu je 70, njoj 24), nekadašnju pretendenticu na titulu Miss Italije (2014. godina), koja se odala svijetu mode.

Priču o novom paru donio je talijanski sedmični list Chi, čiji je fotograf uhvatio zaljubljene golupčiće na njegovoj jahti. Briatore i Campagnu upoznao je zajednički prijatelj, a tamošnji mediji otkrivaju da je Maria izuzetno ambiciozna dama koja studira modu u Milanu i već je pokrenula vlastitu liniju kupaćih kostima nazvanu Amourè Swimwear.

  • Koliko će ‘trajati’ Campagna, ostaje nam da vidimo, jer njegova prošlost govori da jako voli lijepe žene te da se rijetko uz koju zadržava duže vrijeme.

    Podsjetimo, Briatore je bio u braku s Elisabettom Gregoraci (izdržao je čak devet godina), prethodno se zaručio za Naomi Campbell, a ljubio je i čitav niz drugih ljepotica: Marzenu Cieślik, Nadine Smith, Emmu Heming Willis, Kat Mack, Heidi Klum, Adrianu Volpe, Moranu Atias, Gabrielu Stern. (Vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje