Subota, 28. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Stigle su nove adidas x Gucci cipele za muškarce i žene, koštaju 1400 eura

Preuzmite sliku

Poznati sportski brend adidas i luksuzan brend Gucci već godinama njeguju svoju saradnju, a rezultat su komadi koji svakako odjeknu u javnosti. 

Ova dva popularna brenda redovno sarađuju i izbacuju zajedničke kolekcije, no obuća im se uvijek posebno istakne. Tako smo u kategoriji obuće kroz sezone svjedočili adidas & Gucci štiklama, čizmama, tenisicama, natikačama, loafericama itd., a sada su se ponovno udružili i, između ostalog, izbacili cipele na petu u više boja.

“Crpeći inspiraciju iz sjećanja kreativnog direktora na 80-e i 90-e, amblematski Gucci house motivi miješaju se s motivima historijskog brenda sportske odjeće adidas, što rezultira nizom hibridnih izgleda. Ova čizma ima metalni umetak Trefoil i Interlocking G”, opisali su gležnjače na službenoj stranici.

Dostupne su u više boja

Cipele na petu dizajnirane su i za muškarce i za žene. Zlatna verzija s prepoznatljive tri crne crte sa strane i crna verzija sa zelenim crtama namijenjene su ženama. Za muškarce su pak dostupne tri verzije, gore spomenuta crna, siva s bijelim crtama i smeđa verzija s crnim crtama.

Svi modeli imaju patentni zatvarač sa strane za lakše obuvanje, a namijenjene su za gotovo sve prigode, od sportskih do svečanih. Cijena na njemačkom tržištu im je 1390 €. Modele za žene možete vidjeti ovdje, a za muškarce ovdje. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,